2 min læsningViborg-boss afviser jysk fejde: Der er ikke nogen ekstra AaB-skat

Jesper Fredberg har trukket mange overskrifter siden TV Midtvest-dokumentaren fra Viborg FF løb over skærmen. Han afviser dog, at der er nogen kløft mellem AaB og Viborg.

2 min læsning
AaB's Daniel Granli mod Viborgs Younes Bakiz i 3F Superliga Conference League Playoff kampen mellem AaB og Viborg FF på Aalborg Portland Park, søndag den 29. maj 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

I AaB står man foran en sommer med store udskiftninger blandt holdets profiler. Jacob Rinne har allerede meldt sin afgang, mens det fredag lød, at Rasmus Thelander ikke deltager i opstarten. Den stærke midtstopper har fået tid til at søge en ny klub i udlandet.

Netop derfor står Inge André Olsen overfor en sommer, hvor indkøbene skal sidde lige i skabet.

Efter TV Midtvest dokumentaren “For enhver f*cking pris” er der flere, som bider mærke i en hård retorik rundt om Viborgs bord, når samtalen falder på AaB. Viborg-sportsdirektør Jesper Fredberg afviser dog, at der hersker dårlig stemning klubberne imellem.

– Det er klart, at i forhandlinger kan bølgerne gå højt, og der kan være forskellige opfattelser af, hvordan man skal føre en forhandling. Men når det er afsluttet, har man ikke tid til at gå og være sur over et eller andet, siger Fredberg til Tipsbladet.

Viborg-chefen kommenterer herefter på situationen omkring Christian Sørensen, der rygtes til AaB. Selvom forårets skærmydsler om Lars Friis’ skifte til AaB fylder meget i dokumentaren, kommer der ikke en særlig AaB-skat oveni købsprisen.

Viborg-træner blev overfaldet med champagne oven på playoff-sejr – Se videoen her

– Nej, det gør der ikke. Det ville ellers have være spændende, hvis man kunne lave sådan en, men det tænker jeg ikke. Men det er klart, at spillerne har en markedspris, der skal være tilsvarende til vores ønsker, lyder det fra sportsdirektøren.

Såfremt Christian Sørensen bliver hentet til Nordjylland vil han være den tredje Viborg-mand der tager turen en time mod nord. Lars Friis forlod viborgenserne i foråret, mens Lars Kramer denne sommer er skiftet til AaB på en fri transfer.

Timeline

Notifications

Notifikationer