2 min læsningBarca afviser Man United: Så meget koster Frenkie de Jong

FC Barcelona er villige til at sælge Frenkie de Jong til Manchester United denne sommer, men ikke til hvilken som helst pris.

2 min læsning
Frenkie de Jong FC Barcelona LaLiga
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Frenkie de Jongs fremtid har allerede været et stort samtale emne siden slutningen af den forgangne sæson.

Hans tidligere træner i Ajax, Erik ten Hag, er blevet ansat i Manchester United, som englændernes nye manager, og her er hollænderens udset til at være manden, der skal få vendt skuden hos De Røde Djævle.

Her er nøglen til den genopbygning ifølge mange FC Barcelonas midtbanejuvel Frenkie de Jong, der er blevet udset som spilleren, der skal få hele ten Hags store plan til at lykkes.

Barca, der stadig kæmper med deres dårlige økonomi, er ikke afvisende overfor et salg deres 25-årige hollænder, da penge fra en transfer vil kunne ændre hele strategien for catalanernes transfervindue.

Selvom pengene vil falde et godt sted for FC Barcelona, så er klubben dog ikke villig til at sælge for hver en pris. Manchester United åbnede angiveligt forhandlingerne med et bud på 60 millioner euro plus mulige variabler.

Det tilbud skulle Barcelona og præsident Joan Laporta have takket nej til, da den gældsramte klub kræver mere for deres midtbaneprofil.

Medie: Her af FC Barcelonas plan A i sommerens transfervindue – hvis økonomien holder

Ifølge den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano så har FC Barcelona besluttet sig for, hvor meget de kræver for Frenkie de Jong.

Romano skriver således, at Laporta og Barcelona kræver minimum 86 millioner euro, hvis hollænderen skal havne i Manchester United denne sommer.

I den netop overståede 21/22-sæson spillede Frenkie de Jong hele 46 kampe for FC Barcelona. Her scorede den 25-årige midtbanespiller fire og lavede fem assist.

Timeline

Notifications

Notifikationer