1 min læsningMedie: Brian Priske hiver eksklub i retten i strid om penge

Brian Priske mangler angiveligt at få et større millionbeløb udbetalt fra sin tidligere arbejdsgiver Royal Antwerp og vælger derfor nu at gå rettens vej.

1 min læsning
Brian Priske
Foto: Umit Bektas/Reuters/Ritzau Scanpix

Brian Priske blev for nyligt fyret i den belgiske klub Royal Antwerp, men blot otte dage senere landede han et nyt cheftrænerjob i den tjekkiske storklub Sparta Prag.

Dog er den tidligere FC Midtjylland-træner ikke færdig med Royal Antwerp, da han nu har valgt at slæbe den belgiske klub en tur i retten. Det skriver avisen Het Nieuwsblad.

Brian Priske mangler nemlig at få udbetalt sin fratrædelsesgodtgørelse, en pengepræmie for hans sidste kamp i spidsen for Royal Antwerp og lønnen for maj. Et beløb, som kommer op over 3,7 millioner kroner, som danskeren nu kræver ifølge avisen.

– Det her er en uheldig slutning på min tid i Antwerp, siger Brian Priske til Het Nieuwsblad og fortsætter:

– Jeg vil gerne understrege, at jeg har nydt min tid i klubben. Det er et godt hold med gode fans. Jeg håber derfor, at vi kan løse det her hurtigt, så begge parter kan komme videre.

Anders Dreyer afviser ikke FCM og FCK: Har talt med Hjulmand om VM

Royal Antwerp har efterfølgende valgt at ansætte Mark van Bommel som klubbens nye cheftræner.

Hollænderen har tidligere stået i spidsen for VfL Wolfsburg i Bundsligaen og PSV Eindhoven i hjemlandet. I sin aktive karriere tørnede han ud for adskillige store klubber som FC Bayern München, FC Barcelona og AC Milan.

Timeline

Notifications

Notifikationer