VM 2022

3 min læsningAnders Dreyer afviser ikke FCM og FCK: Har talt med Hjulmand om VM

Anders Dreyer ved fortsat ikke, hvor han fortsætter sin karriere efter den 1. juli. Dog vil han ikke lukke nogle døre, da han jagter VM-slutrunden.

3 min læsning
Anders Dreyer
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Anders Dreyer vendte i det forgangne forår tilbage til FC Midtjylland, da han med et nyt regelsæt fra FIFA kunne forlade sin russiske klub Rubin Kazan på grund af landets invasion af Ukraine.

Selvom FIFA tirsdag ved middagstid endelig meldte ud, at man har valgt at forlænge udenlandske spilleres ret til at forlade russisk fodbold i nok et år, så er Anders Dreyers fremtid fortsat uklar.

Til campo.dk fortæller den offensive vestjyde, at han ikke vil lukke nogle døre for at forblive i dansk fodbold i den kommende sæson.

Kunne FC Midtjylland, F.C. København eller et andet dansk hold være en mulighed for dig?

– Selvfølgelig. Man skal aldrig sige aldrig i fodbold. Det er farligt, for lige pludselig kan man stå et eller andet sted. Jeg udelukker ingenting. Jeg tager og kigger på det, når der en dag kommer et eller andet fra FIFA eller UEFA, og så må jeg jo se, hvad der kommer på banen, sagde Anders Dreyer til campo.dk umiddelbart efter FC Midtjyllands træning tirsdag middag, hvor der endnu ikke var kommet en udmeldning fra FIFA.

I samme ombæring afslørede superligastjernen, at han har haft snakke med Kasper Hjulmand i forhold til sine muligheder for at komme med Danmark til VM-slutrunden i Qatar senere på året.

– Selvfølgelig har jeg snakket med Hjulmand om det (hvad der skal til for at blive udtaget, red.). Han siger, at det vigtigste er at spille fodbold hver weekend. Det er også derfor, jeg holder mig i gang i FC Midtjylland. Jeg har jo kontrakt her til den 1. juli, siger Dreyer og fortsætter:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg vil stå bedst muligt til når sæsonerne går i gang rundt omkring, hvor det nu end er, at jeg skal hen.

– Men det er klart; selvfølgelig drømmer jeg om VM. Det ville være tåbeligt at sige andet. Jeg gør mit, hvor end jeg ender henne, og så må vi se, om det er nok.

Du drømmer om det, men tror du også på det?

– Selvfølgelig. Det skal man i fodbold. Man skal tro på sig selv og tro på sine chancer, så det gør jeg også i den her situation, slutter Dreyer, som har to a-landskampe på sit CV.

Du kan se en videobid af interviewet med Anders Dreyer øverst i artiklen.

FC Midtjylland – med eller uden Anders Dreyer på holdkortet – skyder den nye sæson af Superligaen i gang med åbningskampen, som spilles på MCH Arena mod Randers FC om under en måned – nemlig fredag den 15. juli.

Du kan læse, hvad FC Midtjylland-anfører Erik Sviatchenko forventer af den kommende guldkamp herunder.

Sviatchenko om guldkampen anno 22/23: Dette er det realistiske scenarie

24-årige Anders Dreyer har foruden FC Midtjylland og Rubin Kazan også repræsenteret Brighton & Hove Albion, SC Heerenveen, St. Mirren og Esbjerg fB.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer