1 min læsningMedie: Jesus-agenter mødes med London-klub

Manchester Citys Gabriel Jesus har længe været rygtet til Arsenal, og nu melder engelsk medie, at hans agenter er rejst til London.

1 min læsning
Soccer Football - FA Cup Semi Final - Manchester City v Liverpool - Wembley Stadium, London, Britain - April 16, 2022 Manchester City's Gabriel Jesus in action with Liverpool's Naby Keita Action Images via Reuters/Tony Obrien
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Arsenal er på det seneste blevet kædet kraftigt sammen Manchester City-angriberen Gabriel Jesus .

London-klubben har i det seneste halve år måttet sige farvel til flere offensive profiler. Heriblandt Pierre-Emerick Aubameyang, der røg til FC Barcelona i vinter, mens Alexandre Lacazette forleden skiftede til Lyon.

Medie: Nu har storklub kontaktet Eriksen

Det lader nu til, at Gabriel Jesus’ skifte fra Premier League-vinderne, Manchester City, til Arsenal kan være nært forestående, da hans repræsentanter angiveligt rejser til London denne uge for at forhandle med Arsenal. Det skriver det engelske medie Football.london.

Flere medier melder, at Manchester City kræver i omegnen af, hvad der svarer til 450 millioner kroner for sin brasilianske angriber, der, hvis han bliver i City, kan se frem til ekstremt hård konkurrence fra Erling Haaland.

25-årige Jesus har trods sin unge alder repræsenteret Manchester City i hele 236 kampe, hvor han har scoret 95 mål.

Timeline

Notifications

Notifikationer