2 min læsningMedie: Chelsea øjner City-profil til en halv milliard

Chelsea øjner muligheden for en offensiv forstærkning hos konkurrenterne i Manchester City - men det bliver ikke gratis.

2 min læsning
Thomas Tuchel, Chelsea, Manchester City, premier League, transfer premier league, Raheem Sterling, Lukaku, Dembele.
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Transfervinduet i det engelske åbner om mindre end to uger, og de engelske klubber skal forsøge at finde den sammensætning af spillere, der kan føre dem til tops i Premier League.

Nu forlyder det sig, at Chelsea skulle øjne muligheden for at hente Manchester Citys Raheem Sterling ind som en forstærkning af offensiven. Det skriver flere medier, herunder Sky Sports og transferjournalisten Fabrizio Romano.

Her skulle Thomas Tuchel angiveligt være stor tilhænger af den 27-årige stjerne, som han vurderer passer godt ind i Chelseas spillestil.

Raheem Sterling har med tiden mistet sin status som det klare førstevalg på positionen i Manchester City, hvorfor han angiveligt ikke skulle være afvisende overfor at forlade de forsvarende engelske mestre.

Sky Sports skriver videre, at prisen for den 27-årige englænder skulle være i omegnen af 60 millioner pund, svarende til godt og vel 520 millioner kroner.

Med det høje prisskilt afhænger en eventuel handel derfor også af, hvordan Chelsea ellers agerer i transfervinduet. Her skulle man være nærme sig en aftale med Inter, der sender den dyrtindkøbte Chelsea-angriber Romelu Lukaku tilbage til sin tidligere klub i Italien på et lejeophold.

Rygte: Manchester City lader forsvarsspiller gå – ny spiller klar i kulissen

Derudover er Chelsea også blevet nævnt som en favoritterne til at hente FC Barcelonas Ousmane Dembélé, der har kontraktudløb i den catalanske storklub denne sommer. Lykkes det for London-klubben, er det ikke sikkert, at der er behov for at hente Raheem Sterling.

Raheem Sterling skiftede fra Liverpool til Manchester City tilbage i 2015. Siden er det blevet til 339 kampe med 131 mål og 95 assists til følge. Hans nuværende kontrakt har udløb i sommeren 2023.

Timeline

Notifications

Notifikationer