2 min læsningRøde tal i Barca får direkte konsekvenser: Leeds-stjerne enig med London-klub

Raphinha har vist sig frem som en vaskeægte nøglespiller for Leeds United, men nu lurer et nyt kapitel i hans spillerkarriere hos en ligakonkurrent.

2 min læsning
Raphinha for Brasiliens landshold
Foto: REUTERS/Kim Hong-Ji
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Leeds-profilen Raphinha har længe været rygtet væk fra Leeds, der med nød og næppe formåede at blive oppe i Premier League i seneste sæson.

De primære klubber, han har været ønsket i – og rygtet til, er FC Barcelona og Arsenal, mens også Chelsea, Tottenham og Liverpool har fulgt ham tæt.

Ifølge Goal Brasil, skulle den brasilianske landsholdsspiller dog omsider have truffet et valg for fremtiden.

Ærlig Nadim om ambassadørrolle: Det handler IKKE om penge

Artiklen fortsætter efter reklamen.

25-årige Raphinha har nemlig landet en aftale med ligarivalerne fra det nordlige London, nemlig Arsenal. En aftale, der forventes effektueret i løbet af denne uge. Dermed har klubberne angiveligt fundet fælles fodfæste i forhold til prisen for Raphinha.

Officielt: Forsvarsstjerne præsenteret i Real Madrid

Tidligere har FC Barcelona været nævnt som førstebejlerne til den tekniskstærke kantspiller, men med den fortsat negative økonomiske situation i den catalanske storklub, så trækker transferen for langt ud til at Raphinha vil vente, mener mediet.

Her skriver den troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, at FC Barcelona og Leeds er enige om de personlige vilkår – men altså ikke en overgangssum, som skulle være i omegnen af 65-75 millioner euro. Svarende til 480-555 millioner danske kroner. Det er ‘The Gunners’ derimod.

Raphinha kom til Premier League-klubben Leeds fra franske Rennes for to somre siden, og har efterfølgende vist sig at være en nøglefigur for den traditionsrige hvidklædte klub, mens han ligeledes har fået optrædener for Brasiliens landshold.

I seneste sæson blev det til 11 mål og 3 assists i 36 kampe for Leeds.

Timeline

Notifications

Notifikationer