2 min læsningOfficielt: Ny træner på plads i Esbjerg fB

2. divisionsklubben Esbjerg fB har deres nye cheftræner på plads, der skal forsøge at få klubben tilbage til de bedste rækker i dansk fodbold.

2 min læsning
Lars Vind
Foto: efb.dk

Lars Vind er ny cheftræner i Esbjerg fB.

Det oplyser 2. divisionsklubben mandag morgen på sin hjemmeside.

Dermed bliver det en kendt figur i den vestjyske traditionsklub, der skal forsøge at få klubben tilbage til de højere rækker i dansk fodbold.

Lars Vind har nemlig trænet ungdomshold, været assistenttræner på førsteholdet og senest varetaget funktionen som akademichef i klubben.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I sin trænerstab får Lars Vind fornøjelsen af Rafael van der Vaart som sin assistenttræner samt Frode Birkeland som målmandstræner. Derudover oplyser klubben, at man arbejder på at tilføre yderligere én person til trænerteamet.

Det ansvarsfulde job er en gerning, som den nye Esbjerg fB-træner ser frem imod. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Jeg er naturligvis glad og stolt over at få tilbuddet om og blive udpeget som cheftræner for EfB. Jeg glæder mig til at tage fat på den opgave, der venter sammen med det øvrige trænerteam, staben omkring holdet og ikke mindst spillertruppen.

Highlights: Esbjerg fB rykker ned i 2. division

– Der venter os en sæson, hvor der vil være et stort pres på for at rykke op næste sommer, og det pres løber vi ikke fra. Det er målet at slutte på en af de to øverste placeringer, når vi om et års tid skal gøre regnskab over sæsonen, og det vil jeg gøre alt for, at vi lykkes med. Vi skal have skabt en vinderkultur, og det tager tid, men jeg er overbevist om, vi kan gøre det i fællesskab og få lagt de grundsten, der skal til for at få EfB tilbage på ret kurs, lyder det fra Lars Vind, der i den kommende sæson skal bide skeer med hold som Aarhus Fremad, AB, Kolding IF, B.93 og Brabrand IF i landets tredjebedste række.

Timeline

Notifications

Notifikationer