1 min læsningOfficielt: Mangeårig Chelsea-formand trækker sig

Chelseas bestyrelsesformand Bruce Buck vil fremover have en mindre rolle i den engelske storklub. Det oplyser klubben mandag.

1 min læsning
Bruce Buck
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Bruce Buck skal ikke længere være bestyrelsesformand i Chelsea Football Club.

Det oplyser klubben mandag på sin hjemmeside.

I stedet vil Bruce Buck, der har haft rollen som bestyrelsesformand i Premier League-klubben siden 2003, fortsætte som seniorrådgiver i Chelsea.

I sin tid som bestyrelsesformand i Chelsea har klubben formået at vinde ikke mindre end 18 betydningsfulde trofæer, hvilket er mere end nogen anden engelsk klub i samme periode.

Bruce Bucks fratrædelse kommer ikke lang tid efter, at Chelsea har fået nye klubejere med Todd Boehly i spidsen. Om det har haft en indvirkning på beslutningen, vides eller oplyses ikke.

Officielt: Mangeårig Chelsea-formand trækker sig

Dog takker amerikaneren på klubbens hjemmeside den afgående formand, der officielt træder et skridt ned i Chelsea Football Club den 30. juni.

– Bruce har ført Chelsea FC til det højeste niveau i international og engelsk fodbold, samtidig har han udviklet et af mest aktive sociale ansvarsprojekter inden for sport. Vi takker Bruce for hans arbejde og engagement i klubben, lyder det således fra Todd Boehly, der nu skal på jagt efter en ny bestyrelsesformand til klubben.

Timeline

Notifications

Notifikationer