LaLiga

Frenkie de Jong om United-rygter: Det er smigrende

FC Barcelonas hollandske midtbaneprofil, Frenkie de Jong, er gennem længere tid blevet sat i forbindelse med et skifte til Manchester United - og det er smigrende, mener han.

Frenkie de Jong, de Jong Manchester United, Premier League, FC Barcelona, LaLiga.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona skal finde en stor pose penge, hvis klubben skal gøre sig forhåbninger om at hente bare halvdelen af de spillere, de efterhånden er blevet sat i forbindelse med op til transfervinduet denne sommer.

Her er det navne som Robert Lewandowski, Marcos Alonso og danske Andreas Christensen, der sættes i forbindelse med FC Barcelona, og de har næppe tænkt sig at spille gratis i den catalanske storklub.

Derfor har der gennem længere tid floreret rygter om, at FC Barcelona kunne være nødsaget til at sælge Frenkie de Jong denne sommer. Det skyldes altså ikke, at præstationerne har været skuffende, men derimod at han er en af de få spillere, som kan indbringe et pænt transferbeløb.

Samtidig er positionen på den centrale midtbane en af de få, hvor den catalanske storklub ser ud til at have gode og unge alternativer, der kan blive fremtidens spillere.

Favoritten til at snuppe den 25-årige hollænder er lige nu Manchester United.

Det skyldes, at Paul Pogba og Nemanja Matic begge forlader den engelske traditionsklub denne sommer, samtidig med at Erik ten Hag er kommet til som ny manager – ten Hag var træner for Frenkie de Jong i Ajax, inden han blev solgt til Barca.

Få overblikket: Sommerens hotteste transferemner – hvor skal de hen?

Efter Hollands 3-2-sejr over Wales i Nations League tirsdag aften, blev midtbanespilleren spurgt ind til Manchester United-rygterne.

– Det er altid smigrende, når andre hold viser interesse for dig som spiller.

– Men jeg er i verdens største fodboldklub lige nu, hvor jeg samtidig har det godt. Så nej, det er ikke noget nyt, sagde han ifølge Daily Mail.

Ender Frenkie de Jong emd at skifte klub, skal Manchester United nok forvente at punge dyrt ud, da den 25-årige hollænder fortsat er på kontrakt i FC Barcelona frem til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P