2 min læsningInter nærmer sig Lukaku-aftale: Klubberne næsten enige om pris

Romelu Lukaku er angiveligt meget tæt på at kunne pakke kufferten og sætte sig i flyet til Italien.

2 min læsning
Romelu Lukaku, Chelsea, Inter, Lukaku ny klub.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Inter og Chelsea skulle være tæt på at nå til enighed om en aftale, der sender belgiske Romelu Lukaku tilbage til Italien efter han i sommer skiftede fra den italienske storklub til Chelsea.

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, har Inter indsendt et nyt bud på 7 millioner euro for at leje Lukaku i Chelsea. London-klubben kræver dog angiveligt 10 millioner euro, svarende til lige knap 75 millioner kroner for at leje den 29-årige angriber ud til sin tidligere arbejdsgiver.

Fabrizio Romano skriver videre, at forhandlingerne fortsætter mellem de to klubber, og at Romelu Lukakus lejr føler sig overbeviste om, at lejeaftalen bliver en realitet.

Det er dog ikke kun Lukaku-lejren, der håber på et skifte. Også Inters administrerende direktør, Giuseppe Marotta, håber på at kunne hente Lukaku til klubben.

– Jeg kan sige så meget, at i dag (mandag, red.) ikke bliver dagen, hvor vi kan annoncere Lukaku.

– Lukaku og Dybala er vores mål, men vi bliver nødt til at tage højde for de finansielle omstændigheder.

– Vi er i dialog med begge spillere, og vi ville være glade for at hente dem. Hvis ikke, må vi overveje andre løsninger, lyder det således fra Inter-direktøren ifølge The Independent.

Medie: Nu har storklub kontaktet Eriksen

Romelu Lukaku skiftede fra Inter til Chelsea for omkring 840 millioner kroner forrige sommer. Her er det blevet til 15 mål i 44 kampe i den forgangne sæson.

Timeline

Notifications

Notifikationer