1 min læsningJournalist: Liverpool har handlet igen

Fabrizio Romano melder nu, at Liverpool har sommerens tredje tilgang på plads, eftersom man henter en ny back i Skotland.

1 min læsning
Jürgen Klopp
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Liverpool har denne sommer allerede sikret sig tilgange til offensiven i form af Darwin Núñez fra Benfica og Fábio Carvalho fra Fulham.

Nu skulle man også være mere end tæt på en ny tilgang til højrebackpositionen, da man angiveligt har skrevet kontrakt med den 18-årige skotte Calvin Ramsay. Det melder Fabrizio Romano i hvert fald.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den italienske transferjournalist skriver nemlig, at handlen er på plads mellem Liverpool og Calvin Ramsays klub Aberdeen FC, hvorfor det nu blot er et spørgsmål om tid, førend klubberne melder handlen ud officielt.

Dermed henter de engelske sølvvindere en backup til Trent Alexander-Arnold på højrebackpositionen, hvor man ellers har benyttet den normale midterforsvarer Joe Gomez ved flere lejligheder i den forgangne sæson.

Medie: Liverpool vil på rov i Real Madrids offensiv

Calvin Ramsay står noteret for 39 førsteholdskampe for Aberdeen FC, hvor han blandt andet har bidraget med et enkelt mål og ni oplæg.

Timeline

Notifications

Notifikationer