2 min læsningAaB-træner roser nyankommet: Han kan gøre ondt på modstanderen

Lars Friis ser frem til at kunne benytte sig af sit nye offensive våben.

2 min læsning
AaB Lars Friis Allan Sousa
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

AaB’s trup er blevet udvidet med en ny offensiv forstærkning.

I slutningen februar stod det klart, at Vejle Boldklub ikke formåede at sikre en kontraktforlængelse med profilen Allan Sousa, og i kulissen stod AaB klar med en kontrakt, som den 25-årige kantspiller underskrev.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Knap et halv åt senere er Sousa nu en del af den nordjyske trup, og her ser cheftræner, Lars Friis, frem til at kunne krydre offensiven med brasiliansk magi.

– Jeg glæder mig til at arbejde med Sousa, for det er en spiller, der kan noget på egen hånd, og vi har brug for flere spillere, der kan afgøre kampene, siger Lars Friis til Nordjyske.

Allan Sousa har en historik for at tabe hovedet i kampens hede, hvilket har sendt den tidligere Vejle-profil i adskillige kontroversielle sammenstød med både dommer og modstandere. Det præger dog ikke Lars Friis’ forventninger til hvad, Sousa kan levere på banen.

– Jeg har jo noteret mig, at der er sat mange klistermærker på ham rundt omkring, men når jeg har set Sousa spille, har jeg lagt mærke til en spiller, der har arbejdet rigtig hårdt for holdet i Vejle.

– Det kommer han også til her, og så glæder jeg mig bare til at se, hvad Allan Sousa indeholder, når vi begynder at kradse lidt i overfladen på ham, for det er en spiller, vi kan få stor gavn af. Han er en spiller, der kan gøre ondt på modstanderen, og det er dejligt at have endnu en af dem, lyder det fra cheftræneren i AaB.

AGF’s nye arbejdshest: Målet er at blive en profil i klubben

Der bliver dog kamp om pladserne i AaB’s offensiv for Allan Sousa, da Lars Friis allerede råder over Lucas Andersen, Louka Prip og Kasper Kusk.

Timeline

Notifications

Notifikationer