2 min læsningAGF’s nye arbejdshest: Målet er at blive en profil i klubben

Tobias Mølgaard har en klar målsætning om at bide sig fast i startopstillingen i AGF.

2 min læsning
AGF Tobias Mølgaard

Tidligere på ugen kunne AGF præsentere Tobias Mølgaard som nyeste spiller i klubben.

Den 25-årige højreback forlod dermed Nørreskoven efter at have vundet Vejle-tilhængernes hjerter i fire sæsoner. Med sin altid dedikerede arbejdsindsats og fighterinstinkt opnåede Mølgaard at blive en af de helt store profiler i det sydøstjyske.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Nu står en ny udfordring for døren, hvor han sammen med AGF skal forsøge at vende skuden, der har været i synkende tilstand i den forgangne sæson – og Mølgaard har en klar målsætning, når Superligaen skydes igang efter sommerferien.

– Det er en stor klub. Selvfølgelig har der været “ups and downs”, og det er ikke gået så godt det seneste halve år, men jeg kommer med ny energi, og vi får alle en frisk start med en ny træner og en klub, der virkelig er sulten efter at bevise sig selv. Det er en udfordring, jeg er klar på at tage del i, siger Tobias Mølgaard til Stiften.

Udfordringen om at få AGF tilbage på sporet kommer dog også med en personlig målsætning for Mølgaard.

– Jeg vil selvfølgelig se, om jeg kan bide mig fast i startopstillingen i AGF og blive en profil for klubben i Superligaen. Det er mit mål. Det er jo altid det, man som spiller drømmer om det sted, man er.

AGF er Uwe Röslers tiende klub: Drømmer om at være her i lang tid

– Jeg har stor tro på mig selv, og jeg har også stor tro på projektet AGF, og at vi kan lykkes sammen. Så jeg glæder mig til at komme ud og bevise mig selv, lyder det fra Tobias Mølgaard til Stiften.

Tobias Mølgaard får første mulighed for at vise sig frem i de hvide klæder, når AGF spiller første testkamp den 25. juni imod AaB.

Timeline

Notifications

Notifikationer