1 min læsningNyudnævnt AGF-træner afslører: Derfor valgte jeg Danmark

Den tyske træner har været i Norge, Sverige, Tyskland og England, Nu forklarer han, hvorfor det seneste valg faldt på Danmark.

1 min læsning
Uwe Rösler er ny cheftræner i AGF. Foto: campo.dk / Allan Hvid.

Uwe Rösler har stået i spidsen for AGF-opstarten, der begyndte torsdag med fysiske tests.

Den nyudnævnte tyske træner har før den forestående opgave med AGF været Skandinavien rundt med tre trænerjobs i Norge og et enkelt hos Malmö.

Udover trænergerninger i Skandinavien har Rösler også stået i spidsen for to engelske klubber og Fortuna Düsseldorf i hjemlandet.

Netop derfor var det naturligt, at valget nu faldt på AGF og den danske Superliga. Det forklarede den tyske træner til campo.dk.

– Det var en drøm at træne i Bundesligaen, og derefter var det lidt skæbnen, at det blev Danmark. Jeg tror på, at det var en naturlig afslutning på cirklen, siger Rösler og uddyber.

– Jeg havde gode resultater i Norge og Sverige, og jeg tænker, at Danmark altid har været et godt marked. Jeg ser Superligaen som den stærkeste [i Norden red.], og det er godt at udfordre mig selv. Jeg håber, at jeg kan blive en succes i denne historiske klub, siger Rösler til campo.dk.

Ny AGF’er i god form: Vi vender det med det samme

Denne uges fysiske tests følges i næste uge op af en træningslejr, men ikke en sædvanlig en af slagsen. Det kommer nemlig til at foregå hjemme på Fredensvang. Læs mere om det her!

Du kan se resten af interviewet i afspilleren i toppen af artiklen.

Timeline

Notifications

Notifikationer