3F Superligaen

Ny AGF’er i god form: Vi vender det med det samme

Tobias Mølgaard havde torsdag første arbejdsdag på Fredensvangs træningsanlæg med AGF, og han er sikker på, at klubbens dårlige placering i sidste sæson bliver skiftet ud med succes.

Tobias Mølgaard på sin første arbejdsdag på Fredensvang
Foto: campo.dk /Emil Søndergaard

Hans navn har figureret på blokken i noget tid i AGF, og torsdag var det så endelig første arbejdsdag for Tobias Mølgaard i Aarhus, der afslørede god form. Men mere om det senere.

Den nye højreback i klubben kender udemærket sine nye holdkammerater. Spillere han i sin tid i Vejle har ligget side om side med i den nederste del af Superliga-tabellen, og som han nu skal lære endnu bedre at kende.

– Når man spiller fodbold og går på banen, så kæmper man for det hold, man spiller på. Det er vi alle afklaret med. Nu er de mine holdkammerater, og nu glæder jeg mig til at lære dem at kende, lyder det fra Mølgaard, der forlod Vejle Boldklub efter fire år i den røde trøje.

– Det var specielt. Men jeg følte mig også klar til at tage det næste skridt. Så på den måde var jeg afklaret med, hvad jeg skulle. Men det er jo altid hårdt at tage afsked med en masse mennesker, siger Mølgaard til campo.dk.

AGF havde en skuffende sæson, som kun endte med en 10. plads i Superligaen, og en ny træner er hentet ind i form af tyske Uwe Rösler.

Han skal igen forløse potentialet i Aarhus, og det tror Mølgaard på bliver før end siden.

– Jeg synes jo, at der er et potentiale her, som også har været soleklart de to foregående sæsoner. Men det sidste halve år var selvfølgelig trykket. Jeg tror på, at det der er gang i herude lige nu, og den opstart vi formentlig får, det bærer frugt på langt sigt. Og jeg tror på, vi er klar til at vende det med det samme, siger den 25-årige backspiller, der skal ind og spille sig på holdet.

AGF henter Rösler-kending som ny assistent

– Jeg er ikke så interesseret i at blive lovet en hel masse. Det er ikke vigtigt med en masse snak. Det er mig selv, der skal bevise mig det. Nu må vi ud og give den gas, og så må vi se, hvor det lander, siger den tidligere Vejle-spiller, som også konkurrerede med Gift Links om at “vinde” Bip-testen.

– Det var Gift Links eller mig. Jeg var i sidste gruppe, så tror det var fint.

AGF og Tobias Mølgaard spiller første testkamp den 25. juni.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P