1 min læsningManchester United kigger på Juve-spiller til 20 millioner euro

Manchester United skulle være interesseret i en af Juventus' midtbanespillere, der skal styrke bredden i englændernes trup.

1 min læsning
Arsenal er angiveligt interesseret i at hente Marcus Rashford i Manchester United.
Foto: REUTERS/Phil Noble.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United mister både Paul Pogba, Jesse Lingard, Nemanja Matic og Juan Mata denne sommer.

Dermed forsvinder hele fire midtbanespillere fra klubbens spillertrup, hvilket skulle have fået Uniteds nye manager, Erik ten Hag, til at undersøge markedet for nye forstærkninger.

Her er FC Barcelonas Frenkie de Jong allerede udset som den helt ideelle tilgang til De Røde Djævle, da den hollandske midtbanespiller har et godt kendskab til ten Hags metoder fra deres fælles tid i Ajax.

En anden spiller, som United-manageren skulle have et godt øje til, er ifølge Calciomercato Juventus’ Adrien Rabiot.

Den 27-årige franske midtbanespiller har haft svært ved at indfri de høje forventninger i Italien, hvor han har spillet siden skiftet fra Paris Saint-Germain i 2019.

Alligevel så skulle Erik ten Hag mene, at franskmanden besidder nogle kvaliteter, som passer ind i hollænderens taktiske setup.

Medie: Tre PL-klubber interesseret i Phil Jones

Juventus er ifølge det italienske medie åben over for et salg af Rabiot, hvis Manchester United vil betale 20 millioner euro for den tidligere PSG-spiller.

Adrien Rabiot skiftede til Juventus på en fri transfer fra Paris Saint-Germain tilbage i 2019. Her har franskmanden siden spillet 129 kampe for “Den Gamle Dame”, hvori det er blevet til seks mål og seks assist.

Timeline

Notifications

Notifikationer