2 min læsningBrentford henter ny træner I Manchester United

Thomas Frank har fået sig en ny kollega i trænerstaben i Brentford, efter klubben lørdag har delt nyheden om, at man har hentet Justin Cochrane i Manchester United til en nyoprettet stilling som "Head of Coaching".

2 min læsning
Thomas Frank, Brentford, Premier League, brentford ny træner, Justin Cochrane.
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Ved første øjekast kunne det ligne, at Brentford ud af det blå havde valgt at skifte ud på cheftrænerposten i klubben, og dermed gøre danske Thomas Frank arbejdsløs.

Det er dog ikke tilfældet, og i stedet for at have hentet en ny ‘Head Coach’, er der i stedet tale om at den nyoprettede stilling som ‘Head of Coaching’ er blevet besat.

Selvom de to jobtitler ligger faretruende tæt op ad hinanden af navn, er det altså ikke en ny cheftræner, der er kommet til Brentford.

Det er i stedet Justin Cochrane, der er i sin nye rolle som ‘Head of Coaching’ i Brentford skal sørge for at skabe en rød tråd ned gennem klubbens hold på træningsbanen.

– Justin er en fantastisk træner, som har gjort et imponerende stykke arbejde gennem de seneste år i Tottenham, England og Manchester United. Vi har kendt ham et stykke tid, så da muligheden for at hente ham til klubben denne sommer opstod, glædede vi os over at kunne gøre det.

– Justin kommer til at blive en del af førsteholdets trænergruppe under fortsat ledelse af Thomas Frank.

– Head of Coaching-rollen er ny for os, men det kommer til at hjælpe os med at bringe trænerstaben endnu tættere sammen i klubben, og dermed sikre, at vi er fuldstændig på linje med hinanden i vores træningsprincipper på tværs af de forskellige hold. Vi ser frem til at Justin tilslutter sig os på første dag af pre season, lyder det fra Phil Giles, fodbolddirektør i Brentford.

Medie: Danskerklub har Braithwaite på blokken

Justin Cochrane kommer med en trænerbaggrund på blandt andet ni år hos Tottenhams akademi, tre år hos den engelske fodboldforbund og senest en rolle som ungdomstræner i Manchester United, som han nu forlader til fordel for Brentford på en treårig aftale.

Timeline

Notifications

Notifikationer