1 min læsningPC om Biel-salg: Der skal meget på bordet

Der skal en stor pose penge på bordet, før F.C. Københavns sportsdirektør, Peter Christiansen, kunne overveje at sælge profilen Pep Biel.

1 min læsning
FC Københavns Pep Biel under 3F Superligakampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken i København, mandag den 18. april 2022.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

F.C. Københavns sportsdirektør, Peter Christiansen, vil nødig vinke farvel til Pep Biel, der spillede en hovedrolle for løverne i den forgange sæson.

Biel blev både kåret som Årets Profil i Superligaen og Spillerforeningens spiller i sidste sæson, hvilket formentlig har vakt interesse hos flere større europæiske klubber. 

Officielt: Stryger skifter til tyrkiske mestre

Peter Christiansen fortæller til Tipsbladet, at F.C. København ikke har planer om at sælge Biel, medmindre de bliver tilbudt et anseeligt beløb for den målfarlige spanier. PC vil dog nødig kommentere på, hvad en tilfredsstillende salgspris for Biel er.

– Det kan jeg ikke sige, men der skal meget på bordet, fordi vi står overfor de udfordringer, som vi gør, med en Champions League-playoff og som minimum et europæisk gruppespil. Der skal vi have så stærk og så bred en trup som muligt. Fra starten af august og frem kommer vi til at spille rigtig, rigtig mange kampe, hver tredje eller fjerde dag, fortæller Peter Christiansen.

– Så der skal meget til for at få folk ud herfra. Og som jeg har sagt før, vi ligger og flytter spillere i 100 millioner kroner-klassen, når det er, at de skal ud. Jeg vil sige det sådan, at der skal meget til, hvis vi skal slippe nogen.

Biel kom til F.C. København fra Real Zaragoza tilbage i 2019, og han har stadig to år tilbage af sin kontrakt med de danske mestre.

Timeline

Notifications

Notifikationer