1 min læsningOfficielt: Stryger skifter til tyrkiske mestre

Jens Stryger Larsen skifter fra Udinese til tyrkiske Trabzonspor. Dermed bliver han holdkammerat med en anden dansk landsholdsspiller - Andreas Cornelius.

1 min læsning
Foto: Trabzonspor

Så er det officielt. Jens Stryger Larsen har gennemgået lægetjekket og kan nu kalde sig Trabzonspor-spiller. Det oplyser den tyrkiske mesterklub på sin hjemmeside.

Dermed bliver Stryger Larsen holdkammerat med landsholdskollegaen Andreas Cornelius, der i seneste sæson bidrog kraftigt til mesterskabet, da angriberen blev topscorer for klubben.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Skiftet markerer forhåbentligvis afslutningen på sporadisk spilletid for den 31-årige danske højreback, der fornylig blev matchvinder på landsholdet med et brag af et langskudsmål for Danmark i sejren ude over Østrig i Nations League.

Forud var ellers gået mange fine sæsoner med masser af kampe for Udinese i Serie A. Men da Stryger Larsen ikke ville forlænge sin kontrakt, røg han på bænken og har ikke spillet for klubben siden 31. oktober sidste år.

Målløs Stryger strøede guldstøv over dansk aften – kan ikke sætte ord på det

I alt nåede han at spille 152 kampe for Udinese siden skiftet fra Austria Wien i 2017. Derudover har den danske landsholdsspiller spillet for FC Nordsjælland og Brøndby IF herhjemme.

Timeline

Notifications

Notifikationer