2 min læsningAGF henter Rösler-kending som ny assistent

Den tidligere assistent for Uwe Rösler i Fortuna Düsseldorf kommer til AGF, og den 33-årige tysker ser frem til samarbejdet med sin landsmand.

2 min læsning
Phillipp Grobelny er ny assistenttræner
Foto: agf.dk

Kort efter ansættelsen af Uwe Rösler opgraderer AGF nu på assistentræner-siden. Klubben har nemlig valgt at hente endnu en tysker ind.

33-årige Philipp Grobelny skal være assistenttræner med fokus på den individuelle udvikling, og han kender Uwe Rösler fra deres fælles tid i Fortuna Düsseldorf, skriver klubben på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Grobelny havde ligesom spillerne og Uwe Rösler første arbejdsdag efter sommerferien, og var derfor på Fredensvang i forbindelse med træningen i torsdag.

– Jeg har arbejdet sammen med Uwe Rösler i Fortuna Düsseldorf, hvor jeg havde ansvaret for analyse for førsteholdet. Siden vi skiltes for et år siden, har vi holdt kontakten og har ønsket at arbejde sammen igen. Den mulighed er nu opstået her i AGF og det er jeg meget glad for – jeg ser frem til at prøve mig af et nyt sted og i nye rammer, siger Grobelny.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den nye assistenttræner glæder sig til at prøve sine evner af i en ny liga og et nyt land og melder om en varm velkomst i sin nye danske klub.

– Der er rigtig mange dygtige mennesker i staben omkring holdet og i klubben i det hele taget, og jeg er blevet taget fantastisk godt i mod af alle. Så det har været en god første dag og nu glæder jeg mig til at kaste mig over arbejdet med mine nye kollegaer, siger Phillipp Grobelny.

Wilshere i AGF? Har fået tænkepause

AGF oplyser ikke nærmere om, hvor længe kontrakten med den tyske træner løber. I Aarhus-klubben har man allerede to assistenttrænere i form af Kenneth Dokken og Dave Reddington.

Timeline

Notifications

Notifikationer