1 min læsningMedie: Arsenal forlænger med ombejlet angriber 

Ifølge Evening Standard er Arsenal nået til enighed om en kontraktforlængelse med Eddie Nketiah

1 min læsning
Arsenal's English striker Eddie Nketiah (R) vies with Chelsea's Danish defender Andreas Christensen (L) during the English Premier League football match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge in London on April 20, 2022. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Arsenal-talentet Eddie Nketiah har kontraktudløb med London-klubben i slutningen af denne måned, og klubben har længe forsøgt at få angriberen til at sætte sin underskrift på en forlængelse.

Flere Premier League-klubber som West Ham og Crystal Palace har efter sigende været interesseret i at hente Nketiah på en fri transfer denne sommer, men de forhåbninger kan klubberne formentlig godt pakke væk.

Officielt: Stryger skifter til tyrkiske mestre

Det engelske medie Evening Standard melder nemlig, at Arsenal og Nketiah angiveligt er nået til enighed om en kontraktforlængelse, der binder angriberen til Arsenal de næste tre år.

Nketiah kom til Arsenal fra Chelseas akademi tilbage i 2015, og han har siden spillet 92 kampe for The Gunners, hvor han har nettet 23 gange.

Timeline

Notifications

Notifikationer