2 min læsningWilshere i AGF? Har fået tænkepause

Jack Wilsheres kontrakt med AGF udløber ved junis udgang. Men selvom de andre spillere i dag var tilbage på træningsbanen efter sommerferien, var den engelske midtbanespiller ikke at se på Fredensvang. Det er der en forklaring på.

2 min læsning
Jack Wilshere overvejer sin fremtid i AGF
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Jack Wilshere og AGF har afventet tilgangen af en ny cheftræner. Han er nu fundet i form af Uwe Rösler.

Men selvom den 30-årige midtbanespiller har været positiv omkring en fremtid i AGF, har han alligevel udbedt sig en tænkepause. Det fortæller Uwe Rösler ved torsdagens træning.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Ja, jeg har talt med ham, men hvad vi har talt om, er mellem ham og mig. Jeg synes, vi havde en god snak om, hvad hans planer er, og hvad AGF’s er. Han tog tilbage til England for at tænke over det, siger den tyske cheftræner og fortsætter:

– Vi kommer til at snakke sammen igen i løbet af weekenden for at se, hvor vi står henne og for at blive mere konkrete. Han vil gerne have et par dage til at tænke over sin fremtid. Det var en god snak, og det kan gå begge veje.

AGF-motor om Wilshere: Jeg håber, han bliver!

Uwe Rösler vil ikke gisne om, Wilshere vælger at fortsætte i AGF, men cheftræneren mener absolut, englænderen har kvaliteterne til det.

– Jeg ved det ikke (om Wilshere fortsætter i AGF, red.), jeg er ikke inde i hans hoved. Vi havde en god snak. Han er 30 år gammel. Han har træningstilbud i England, og han arbejder også i medierne i England, siger Rösler og fortsætter rosende:

– Selvfølgelig er han en god spiller. Han er en virkelig dygtig pasningsspiller, og han ville være et plus hos alle hold i Danmark.

AGF’s nye cheftræner fortæller afsluttende, at han forventer, at der vil komme en konklusion på Jack Wilsheres eventuelle fremtid i klubben i løbet af næste uge.

Wilshere rækker ud til AGF: Hvis de vil have mig

I sin tid i AGF har englænderen optrådt 14 gange i den hvide trøje, og det er blevet til to assists for klubben i Superligaen.

Du kan se interviewet med Uwe Rösler i afspilleren over artiklen.

Timeline

Notifications

Notifikationer