1 min læsningSønderjyskE-profil ophæver kontrakten: Det gik ikke som håbet

Nicolaj Thomsen har valgt at gøre brug af en klausul i sin kontrakt, og han vinker dermed farvel til SønderjyskE per omgående.

1 min læsning
Nikolaj Thomsen er fortid i SønderjyskE
Foto: soenderjyske.dk

SønderjyskE formåede aldrig at vende skuden i den seneste superligasæson.

Derfor må de i næste sæson spille i NordicBet-ligaen – og det bliver uden én af deres absolutte profiler, nemlig Nicolaj Thomsen.

Jönsson spottet til AGF-træning: Fremtiden er fortsat uvis

Den 29-årige alsidige midtbanespiller har valgt at gøre brug af en klausul i sin kontrakt, som betød, at han kunne vinke farvel til klubben, hvis nedrykningen blev en realitet.

– Jeg kom til SønderjyskE med troen på, at jeg kunne være med til at vende skuden og sikre overlevelse. Det var også den aftale, jeg indgik med Esben Hansen og Henrik Hansen. Det gik desværre ikke, som jeg havde håbet, og det er jeg både skuffet over og ked af, lyder det fra Thomsen til SønderjyskE’s hjemmeside torsdag.

Han takker i samme ombæring for tiden i klubben, som han håber det bedste for i fremtiden.

– Det har været en fornøjelse at være en del af SønderjyskE. Folkene her er fantastiske. Jeg tror og håber, at klubben hurtigt vender tilbage til 3F Superligaen. Jeg har nydt min tid i klubben og ønsker alle det bedste fremover, afslutter den tidligere AaB’er.

Dermed blev det altså kun til 16 kampe for Haderslev-klubben for Thomsen, der nu kan se sig om efter en ny arbejdsgiver.

Timeline

Notifications

Notifikationer