1 min læsningSønderjyskE forstærker midtbanen

SønderjyskE skal i næste sæson spille i landets næstbedste række. Her har klubben nu valgt at forstærke sig på midtbanen.

1 min læsning
Marcus Kristensen skifter til SønderjyskE fra EfB
Foto: soenderjyske.dk

Den 19-årige midtbanespiller Marcus Kristensen skifter Esbjerg fB ud med superliganedrykkerne fra SønderjyskE. Kontrakten lyder på tre år, oplyser klubben på sin hjemmeside.

I alt er det blevet til fem førsteholdskampe for EfB siden debuten i maj sidste år, men ellers har Kristensen hovedsageligt optrådt på vestjydernes U19-hold.

Artiklen fortsætter efter reklamen

SønderjyskEs sportschef, Esben Hansen, er glad for tilgangen af den unge Marcus Kristensen, forklarer han til klubbens hjemmeside.

– Marcus Kristensen er en ung, god og spændende midtbanespiller, som har gjort det godt for EfB både i U19-ligaen og i NordicBet Ligaen, da han fik chancen i starten af sidste sæson. Han har udviklet sig godt i tiden i Esbjerg, og vi er overbeviste om, at han kan fortsætte og intensivere sin udvikling i vores miljø, siger han.

SønderjyskE-profil ophæver kontrakten: Det gik ikke som håbet

Hovedpersonen selv – Marcus Kristensen – ser også positivt på skiftet og forklarer følgende om fremtiden i SønderjyskE:

– Der er en stor forskel fra ungdom til professionel, så jeg skal først og fremmest ind og vænne mig til den professionelle fodbold, som kommer til at være hårdt fysisk, men det skal jeg nok vænne mig til, og så glæder jeg mig bare til at komme til at udvikle mig helt vildt meget. Jeg ser frem til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater og alle SønderjyskE-fansene, siger Marcus Kristensen.

Timeline

Notifications

Notifikationer