Dansk Fodbold

Målløs Stryger strøede guldstøv over dansk aften – kan ikke sætte ord på det

Jens Stryger Larsen havde ikke spillet en fodboldkamp i mere end 200 dage. Alligevel blev han den helt store helt for Danmark i mandagens sejr over Østrig.

Jens Stryger Larsen er på vej til Tyrkiet
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Danmark fightede sig mandag til en af de knap så kønne sejre, da Jens Stryger Larsen fem minutter før tid med en forrygende afslutning satte prikken over i’et i en fantastisk pinseweekend for landsholdet.

Den danske landsholdsback havde ikke spillet en fodboldkamp i 218 dage, men alligevel var han Kasper Hjulmands udvalgte, da Joakim Mæhle gik fra banen efter godt en time.

Matchvinderen er efter kampen målløs over, den måde han gjorde sit comeback til fodboldbanen.

– Jeg ved ikke, om jeg kan sætte ord på det. Jeg har været ude i syv måneder på den kolde tribune og kæmpet og gjort alt, hvad jeg kunne for at stå her i dag. Jeg bliver sgu lidt rørt, og jeg er lige blevet far for en uge siden. Hold kæft, hvor er det fedt, siger Jens Stryger til TV2 efter kampen.

Med et hurtigt træk ind i banen og en følt afslutning mod det lange hjørne lykkedes det Stryger at score et forrygende mål, samtidig med at den danske back sendte alle tre point i Danmarks retning.

Stryger satte strøm til Danmark – sen sejr efter østrigsk overtag

– Det gik i slowmotion, da den fløj over i hjørnet. Alt stod stille, og da den ramte nettet, kunne jeg slet ikke være i mig selv, fortalte en begejstret Stryger.

Efter kampen på Ernst Happel Stadion har Danmark bragt sig alene i spidsen af gruppen med seks point, mens Frankrig og Kroatien noget overraskende skraber bunden med blot ét point hver.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P