2 min læsningDe danske EM-kvinder er udtaget: Nadim med som joker

De danske kvinder, der til juli skal spille EM-slutrunde i England, er torsdag eftermiddag blevet udtaget.

2 min læsning
Kvindelandsholdet
Kvindelandsholdet skal snart i aktion igen. Foto: dbu.dk

De danske fodboldkvinder spiller EM-slutrunde i England i juli måned. Torsdag eftermiddag blev de 23 udvalgte så fundet af træner Lars Søndergaard.

Den mest interessante spiller, som er udtaget, er Nadia Nadim, som landstræneren argumenterer for valget af på følgende måde:

– Nadia Nadim skiller vandene. Har været ‘Årets Dansker’, og nu er hun blevet upopulær, fordi hun er blevet VM-ambassadør. Hun er valgt på det sportslige. Vi har modtaget rapporter og videoer – især spil på fuld bane – fra hendes klub, forklarer landstræner Lars Søndergaard.

Jönsson spottet til AGF-træning: Fremtiden er fortsat uvis

– Vi har fulgt hende i de minutter, hun har fået. Nadia har vi vurderet til, at hun er så langt, at hun kan hjælpe os. Ikke som starter, men som joker. Hun tænker ikke på meget – kun på at score mål, afslutter han.

Se kvindelandsholdets trup efter reklamen.

Foto: dbu.dk

De danske kvinder er nummer 15 på verdensranglisten – og frem mod slutrunden får de pudset formen godt af, når et par kompetente modstandere venter.

Den første udfordring er Brasilien i Parken 24. juni, hvor der bliver sat tilskuerrekord, mens de d. 29. juni får besøg af Norge på deres normale hjemmebane i domkirkebyen Viborg.

Timeline

Notifications

Notifikationer