Dansk Fodbold

Medie: Endnu en klub byder sig til i kampen om dansk landsholdsspiller

Jens Stryger Larsen er en ombejlet herre, nu hvor han endelig er færdig i italienske Udinese.

Jens Stryger Larsen, Stryger Larsen ny klub, Trabzonspor, Fatih Karamgürük.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Jens Stryger Larsen har selv givet udtryk for, at det sidste halve år har været alt andet end nemt for danskeren.

Ligeledes har holdkammeraterne på landsholdet stemt i, og landsholdsbacken kan derfor nu glæde sig over, at det endegyldigt ser ud til at være slut i Udinese, hvor han har tilbragt det seneste halve år på bænken.

Bænkpladsen skyldes ikke, at Jens Stryger Larsen ikke har præsteret godt nok rent sportsligt. Det skyldes derimod, at han ikke har ønsket at forlænge sin kontrakt med Serie A-klubben.

Da Danmark gæstede Østrig den 6. juni, var det derfor tiltrængt spilletid for Jens Stryger Larsen, da han efter mere end 200 dage uden en officiel fodboldkamp blev skiftet ind. Han krydrede sågar indhoppet med et forrygende mål, og fik dermed sendt en klar og tydelig besked til sine bejlere om, at han ikke har glemt, hvordan man spiller fodbold.

Nu peger pilen så i retning af, at Jens Stryger Larsens karriere fortsætter i Tyrkiet. Her har flere medier de seneste dage kunne berette om, at danskeren forhandler med Trabzonspor, der blev tyrkiske mestre i den forgangne sæson. Her ville have kunne blive holdkammerat med Andreas Cornelius, der blev topscorer i klubben i den netop overståede sæson.

Senest lyder det nu fra et italiensk lokalmedie, at også den tyrkiske klub Fatih Karagümrük har meldt sig ind i kampen om Jens Stryger Larsens underskrift.

Fatih Karagümrük sluttede på ottendepladsen i den forgangne sæson, men endnu mere interessant er det nok, at klubben netop har hentet den italienske fodboldlegende Andrea Pirlo ind som ny cheftræner.

Målløs Stryger strøede guldstøv over dansk aften – kan ikke sætte ord på det

Der bliver dog ikke skrevet om, at Fatih Karagümrük skulle have indledt konkrete forhandlinger med danskeren, og derfor virker Trabzonspor fortsat som det mest oplagte bud på danskerens kommende klub. Her mangler der angiveligt blot et lægetjek, før skiftet bliver en realitet.

Jens Stryger Larsen kan forlade Udinese ved udgangen af juni, hvor han har kontraktudløb.

Den danske back skiftede til Udinese tilbage i sommeren 2017. Siden er det blevet til 152 kampe i klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P