3F Superligaen

Jørgensen om FCK-exit: Jeg var villig til at gå meget ned i løn

Nicolai Jørgensen fortæller, at han hellere end gerne ville være gået ned i løn i håbet om at få forlænget sin kontrakt med F.C. København.

Foto: Scanpix/Ritzau

Det blev onsdag offentliggjort, at Nicolai Jørgensen ikke får forlænget sin kontrakt med F.C. København.

Den 31-årige angriber ophævede denne vinter sin kontrakt med sin tyrkiske klub Kasimpasa for i stedet at vende tilbage til løverne, hvor han fik sit gennembrud i årene 2012 til 2016.

Officielt: FCK vinker farvel til Nicolai Jørgensen

Nu fortæller Jørgensen, at han var så opsat på at blive i F.C. København, at han var parat til at gå ned i løn for at få kontrakten forlænget.

– Jeg var faktisk villig til at gå meget ned i løn for at blive, fordi jeg virkelig havde nydt at være derinde i det halve år, og jeg er jo en stor del af klubbens historie med mange vundne trofæer og er en af de danske drenge, som fansene kender og holder af, og derfor var økonomien ikke vigtig for mig. Det var at kunne tage nogle år mere og nyde fodbolden i FCK, fortæller Jørgensen til B.T.

Den tidligere landsholdsspiller fortæller i samme ombæring, at det heller ikke var uden omkostninger at ophæve sin kontrakt med Kasimpasa, men at gensynet med FCK har været det hele værd.

– Det havde selvfølgelig nogle konsekvenser, at jeg tog hjem, både sportsligt og økonomisk, men jeg har virkelig ikke fortrudt. Det har været alle pengene værd at komme hjem og spille i den klub, man virkelig elsker og kunne mærke kærligheden fra klubben og holdkammeraterne. Det har jeg virkelig nydt.

Jørgensen scorede et enkelt mål i ni Superliga-optrædener i foråret.

Det er stadig uvist, hvor Jørgensen fortsætter sin fodboldkarriere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P