Premier League

Medie: Tre Premier League-klubber jagter offensivspiller i Liverpool

Wolverhampton, Leeds United og Fulham jagter alle den samme spiller i Liverpool, hvor en af klubberne angiveligt har lagt sig i spidsen.

Takumi Minamino
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I vintertransfervinduet 2020 købte Liverpool japanske Takumi Minamino i Red Bull Salzburg. Denne sommer kan det samarbejde dog få sin ende.

Liverpool skulle nemlig være mere end åbne for et salg af offensivspilleren, og interesse er der da også for japaneren fra andre klubber i Premier League.

Således melder Football Insider, at Wolverhampton, Leeds United og oprykkerne fra Fulham alle skulle være klar på at handle med Liverpool.

Selvsamme medier erfarer desuden, at det er Wolverhampton, der skulle være tættest på at sikre sig Minamino til den kommende sæson.

Liverpool skulle kræve 17 millioner pund for japaneren, der allerede skulle have fået besked på, at han er velkommen til at forlade de engelske sølvvindere.

Medier: Liverpool henter Benfica-stjerne for rekordsum

27-årige Takumi Minamino står i skrivende stund noteret for 55 kampe for Liverpool, hvor han også har scoret 14 mål og leveret tre oplæg.

Undervejs i sit Liverpool-ophold har Minamino været udlejet til Southampton, hvor han spillede en halv sæson i foråret 2021.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P