Dansk Fodbold

Kasper Hjulmand: Tvivl om flere spillere mod Østrig

Kasper Hjulmand afslører, at flere danske spillere er tvivlsomme til kampen mod Østrig på mandag efter et tæt kampprogram.

Kasper Hjulmand
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

På mandag spiller Danmark sin landskamp nummer fire på blot ti dage, når Østrig gæster Parken i endnu et Nations League-opgør.

Det har konsekvenser i spillertruppen, der efterhånden døjer med en del skavanker. Det er allerede mere eller mindre sikkert, at Yussuf Poulsen er færdig for denne gang, men nu melder Kasper Hjulmand, at flere spillere muligvis kan misse den næste landskamp.

Det gør han over for TV 2 SPORT.

– Spillerne bliver gået igennem lige nu. Det ser ud til, Yussuf ikke kan fortsætte – og måske én eller to mere, siger Hjulmand og fortsætter:

– Det ved vi først efter træningen, når vi mødes med lægestaben. Delaney er tvivlsom. Mæhle har måske også lidt, men det ser ud, som om det er okay. Det samme med Jonas Wind, lyder det fra landstræner Kasper Hjulmand til TV 2 SPORT.

Her melder landstræneren også om træthed hos blandt andre Christian Eriksen, der har spillet fuld tid i de tre seneste landskampe.

– Christian (Eriksen, red.) har spillet alle tre kampe, og jeg synes godt, man kunne se det på ham til sidst.

Danmarks sidste VM-modstander skal findes: Hel nation får fri

Kampen mellem Danmark og Østrig fløjtes i gang i et udsolgt Parken mandag den 13. juni klokken 20:45.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P