Dansk Fodbold

Hjulmand om tilbagevendt spiller: Han er blandt de allerbedste

Kasper Hjulmand lagde ikke skjul på, at han er glad for at se Andreas Christensen tilbage i den danske landsholdslejr ovenpå en familieforøgelse.

Hjulmand
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den danske forsvarsstjerne Andreas Christensen ser ud til at få en nøglerolle i aftenens landskamp mod Kroatien, efter han er vendt tilbage til landsholdslejren ovenpå en familieforøgelse for nyligt.

Her fortalte Kasper Hjulmand nemlig på pressemødet forud for kampen, at han er glad for at kunne gøre brug af forsvarsspilleren fra Chelsea, der dog ser ud til at forlade London-klubben på en fri transfer denne sommer.

– Det betyder meget for os. Andreas er en klassespiller. Han er helt oppe blandt de bedste, så det betyder meget, indleder Kasper Hjulmand og fortsætter:

– Vi får en frisk spiller ind, selvom han siger, at han er træt, så skal han nok være der mod Kroatien. Han er en meget vigtig spiller for landsholdet. Både i nutiden og i fremtiden. Det er en fornøjelse, at få ham ind igen.

Undervejs i pressemødet afslørede Andreas Christensen også, at han kæmper med at få indhentet noget søvn ovenpå de lykkelige omstændigheder, hvor han er blevet far for første gang.

Hjulmand om transfers: Det er superfedt!

På pressemødet kunne Kasper Hjulmand også fortælle, at man kommer til at se en del rotationer i startopstillingen på grund af det tætkomprimerede kampprogram. Dog ville han af taktiske årsager ikke afsløre hvilke.

Kampen mellem Danmark og Kroatien har kickoff fredag aften klokken 20:45 i et udsolgt Parken og kan følges direkte på TV 2 og TV 2 PLAY.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P