Dansk Fodbold

Hjulmand om transfers: Det er superfedt!

Kasper Hjulmand er særdeles tilfreds med de to transfers back-kollegaerne Rasmus Nissen Kristensen og Alexander Bah har gjort sig i denne uge.

Kasper Hjulmand til pressemøde.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Allerede nu har to af de danske landsholdspillere hoppet et skrid op ad karrierestigen, da først Alexander Bah landede en kontrakt i SL Benfica og senest Rasmus Nissen Kristensen, der er skiftet til engelske Leeds.

Og lige præcis de transfers er den danske landstræner utrolig glad for. Først og fremmest styrker det konkurrencen på landsholdet, men også det internationale niveau glæder Kasper Hjulmand.

– Det er lige præcis det, vi håber på. Vi hjælper hinanden. Vi får gode resultater, men vi spiller mod de bedste modstandere. Spillerne får en mulighed for at tage et ekstra skridt. Det er sådan en god spiral at komme ind i, siger Kasper Hjulmand.

Især backen Alexander Bah modtog store roser for sit skifte fra Slavia Prag til SL Benfica til dagens pressemøde fra Kasper Hjulmand.

– Det er stærkt. Det er godt gået, og jeg synes også, de valg der er blevet lavet, er godt. Sådan en backposition er meget krævende, og det kommer det også til at være under Roger Schmidt i Benfica. De kommer til at være fremadpressende, så det passer godt. Rigtig gode skridt for Alex (Alexander Bah, red.).

Tidligere har Kasper Hjulmand udtrykt, hvor vigtig spilletid er i klubberne for at komme i betragtning til en VM-billet.

Rasmus Nissen Kristensen kvitterede i Danmarks seneste kamp mod Østrig med en assist til Pierre Emile Højbjergs scoring i Wien.

Alexander Bah er i denne omgang ikke udtaget til landsholdet, men har tidligere spillet tre landskampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P