LaLiga

Tidligere Real- og PSG-profil i dialog med Barca – venter nu på svar

FC Barcelona er på jagt efter nye spillere til en sæson, hvor mesterskabet og international hæder igen skal bringes i spil. Med klubbens økonomiske situation er kreativiteten i højsædet.

Angel di Maria er på blokken i FC Barcelona selvom han tidligere har spillet i Real Madrid
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Christian Hartmann

FC Barcelona tvinges til at tænke i kreative baner, når de skal forstærke holdet til den kommende sæson.

Klubben skylder op mod 10 milliarder kroner, og såvel LaLiga og UEFA har øjne på klubbens økonomiske situation, der bevæger sig på kanten af Financial Fairplay reglerne.

Flere spillere står til at forlade FC Barcelona, hvilket kan frigøre lønkroner, og klubben kan med fordel finde transferfrie spillere, hvor der ikke skal betales store summer til en sælgende klub.

Derfor har FC Barcelona nu kig på en tidligere Real Madrid- og Paris Saint-Germain-profil.

Det drejer sig om argentineren Ángel Di María, der spillede i Real Madrid fra 2010 til 2014, og som senest har optrådt for den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain.

Di María har kontraktudløb i Paris og vil ikke få forlænget sin aftale, og den spanske avis Marca skriver nu, at der har været dialog mellem FC Barcelona og spillerens repræsentanter.

Medie: Masseoprydning på vej i FC Barcelona

FC Barcelona forsøger ifølge avisen et sidste desperat forsøg på at holde på franske Ousmane Dembélé, der har kontraktudløb i klubben, ligesom brasilianske Rafinha i Leeds også har været på tale. Det skulle dog være gået i stå, og Ángel Di María er ifølge avisen klar til at vente med at bestemme sin fremtid.

Juventus skulle også være interesseret i at tilknytte den argentinske landsholdsspiller.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P