LaLiga

Medie: Masseoprydning på vej i FC Barcelona

Der kommer til at ske ting og sager i FC Barcelona denne sommer, som samtidig bliver det første sommer-transfervindue med Xavi i spidsen som cheftræner. Mere end ti spillere har angiveligt fået besked på, at de kan se sig om efter en ny arbejdsgiver.

Xavi oprydning i FC Barcelona
Foto: Loren Elliott/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er blandt andre tale om danske Martin Braithwaite, men han er langt fra alene.

FC Barcelona planlægger angiveligt en masseoprydning i spillertruppen denne sommer, og klubben ifølge ESPN fortalt mere end ti spillere, at de ikke indgår i klubben fremtidige planer.

I sidste uge bekræftede Xavi ifølge The Athletic, at han havde talt med Martin Braithwaite, Riqui Puig, Samuel Umtiti og Oscar Mingueza og fortalt dem alle, at de har meget lang vej til spilletid.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

De fire spillere er dog langt fra de eneste, også Clement Lenglet, Ferran Jutgla samt lejespillerne Luuk de Jong og Adama Traoré har fået nedslående nyheder, ligesom de to udlejede spillere, Francisco Trincao og Miralem Pjanic, også har fået besked på at søge udfordringer andetsteds.

Ousmane Dembele og Dani Alves står begge uden kontrakt fra og med på onsdag, og der er fortsat usikkerhed om de to spilleres fremtid.

Derudover kan den dårlige økonomi i FC Barcelona tvinge klubben til at lytte på eventuelle bud på spillere som Frenkie de Jong og Memphis Depay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P