3F Superligaen

Ekspert: Ombejlet Randers-anfører vil passe ind i mange ligaer

Randers FC's midtbanedynamo og anfører, Vito Hammershøy-Mistrati, kan efter alt at dømme være på vej videre i sin karriere.

Vito Hammershøy-Mistrati vil passe ind i mange ligaer mener ekspert
Foto: Template/Reuters/Ritzau Scanpix

Randers FC’s kaptajn, Vito Hammershøy-Mistrati, er blevet en absolut profil for kronjyderne i løbet af de seneste par sæsoner. Men ifølge eksperten, Poul Hansen, er det en spiller, de har på lånt tid.

Den tidligere Hobro-spiller har også selv givet udtryk for, at han gerne vil prøve sig selv af i udlandet, som kan hente den kreative midtbanespiller for et beløb i omegnen af tre millioner, der svarer til hans frikøbsklausul.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Står det til Poul Hansen, er det et godt tidspunkt for den nu 29-årige Hammershøy-Mistrati, at tage det næste skridt i seniorkarrieren.

– Jeg synes det er en fair pris. Det er oplagt at han skal videre. Han kan spille i rigtig mange ligaer, og har jo lagt meget på i sit spil. Han kan både slide inde på midtbanen og være kreatøren, fortæller Poul Hansen.

Gartenmann reagerer efter prisen for årets mål: Forhåbentligt kan de huske mig i fremtiden

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Selvom den modne midtbanespiller ikke har spillet for en udenlandsk klub, mødte Randers FC nogle gode mandskaber i den seneste sæson. Her var de med i den nye UEFA Conference League-kampagne, hvor de endte med at ryge ud til Leicester.

I udebanekampen kom selvsamme Vito på måltavlen, hvormed han endvidere fik bevist sin målfarlighed på en høj europæisk hylde. Derfor er det også en solid spiller, der kan være en gevinst for en kommende klub.

– Du kan regne med ham i alle situationer. Han har bevist sit værd i selv de svære kampe, hvor han har haft et højt niveau. Det er guld værd for en potentielt kommende klub, slutter Viasat-eksperten uden at nævne konkrete adresser.

Du kan høre hele ekspertanalysen øverst i artiklen.

Det siger holdkammeraterne om Randers FC’s anfører: En kanon ambassadør for klubben

Vito Hammershøy-Mistrati har spillet 120 kampe for Randers FC. Her er det blevet til 29 mål og 14 assists. I den netop overståede sæson rykkede han endvidere længere frem på banen i flere kampe, hvor han spillede som falsk 9’er – i stedet for hans mere centralplacerede midtbaneposition.

Det er derfor en alsidig profil, som hestene fra Kronjylland velsagtens skal sørge for at sadle godt op, hvis de ikke vil se ham galopere til en anden klub til sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P