3F Superligaen

Gartenmann reagerer efter prisen for årets mål: Forhåbentligt kan de huske mig i fremtiden

25-årige Stefan Gartenmann scorede et kanonslagkraftigt saksesparksmål mod Randers FC, der netop er kåret til årets bedste. Nu reagerer han på prisen.

Stefan Gartenmann scorede årets bedste mål i Superligaen
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Årets mål i Superligaen blev scoret af forsvarsspilleren Stefan Gartenmann i 12. spillerunde mod Randers FC.

Det var et vidunderligt saksespark, der sikrede ham prisen. Nu fortæller han om episoden – og om at sætte et flot punktum for SønderjyskE-karrieren.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Nåede slet ikke at tænke så langt. Sådan nogle ting er umulige at forberede. Hvis der havde været skyggen af tanke bag, havde jeg aldrig forsøgt på sådan noget. Der må ligge en skjult ekvilibrist gemt dybt inde i mig et sted, for logikken i mig vil aldrig forsøge sådan noget, fortæller han til campo.dk om det øjeblik, hvor han kanonerede bolden ind i nettet.

Selvom målet satte gang i lægterne, er det også en nøgtern Stefan Gartenmann, der ser tilbage på en sæson, der desværre kulminerede med en billet ned i NordicBet-ligaen til næste sæson.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Det redder ikke rigtigt vores dårlige sæson, og det holder desværre ikke SønderjyskE oppe, så på den måde, bliver det på en eller anden måde lidt ‘ligegyldigt’, men det er da forhåbentlig en måde hvorpå man bliver husket lidt et par år ude i fremtiden, slutter han til campo.dk.

Vildt power-saksespark kåret som årets mål i Superligaen!

Gartenmann scorede ti gange i de fem sæsoner, han spillede for SønderjyskE. Saksesparket blev det sidste i denne omgang.

Øverst i artiklen kan du se et lignende mål, da den Roskilde-fødte stopper lavede endnu en saksesparksperle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P