LaLiga

Benzema blev hyldet af Messi – nu giver han svar på tiltale

Lionel Messi var klar i mælet, da han pegede på Karim Benzema, som den næste vinder af Ballon d'Or-prisen. Nu replicerer den franske målkonge.

Karim Benzema Real Madrid Raúl rekord
Soccer Football - Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Manchester City - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - May 4, 2022 Real Madrid's Karim Benzema celebrates scoring their third goal REUTERS/Juan Medina TPX IMAGES OF THE DAY

– Jeg tror ikke, ​​der er nogen tvivl i år.

Sådan lød det blandt andet i sidste uge, da Lionel Messi var ude i medierne for at udtrykke sin begejstring for Karim Benzema, der ifølge den lille argentiner har fortjent den helt store hæder, nemlig Ballon d’Or-trofæet.

Nu svarer den franske målmager tilbage.

Messi er ikke i tvivl: Ham her vinder Ballon d’Or i år

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg hørte ordene fra Messi, og de gjorde mig meget glad. Jeg er meget glad for, at det kommer for en spiller som ham, lyder det ydmygt fra den franske topangriber, der for tiden er samlet i landsholdslejren i forbindelse med Frankrigs Nations League-kampene.

Landsholdsrekord: Magiske Mané erobrer titlen som den mest scorende angriber – nogensinde

34-årige Benzema har på alle måder haft en god sæson – både i forhold til trofæhøst og målkonto. Real Madrid vandt som bekendt både den hjemlige liga, mens de i sidste weekend slog Liverpool i Champions League-finalen på Stade de France.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Benzema endte endvidere som topscorer i både Spanien (med 27 mål, red.) og i Champions League-turneringen (med 15 mål, red.). I Champions League satte han sågar rekord, som den spiller med flest scoringer i turneringen – ‘all time’.

Så sent som i fredags var han så på pletten igen, da han scorede Frankrigs 1-0 mål mod Danmark. Det var dog ikke nok til pligtsejren, da Andreas ‘Comeback Corner’ Cornelius sendte de tre point til dansk grund, efter to fornemme scoringer som indskifter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P