Premier League

Medie: Engelsk storklub åbner forhandlinger med LaLiga-profil

Chelsea har angiveligt åbnet forhandlingerne med fransk forsvarsspiller, der skal være med til at lukke hullet efter Antonio Rüdiger og Andreas Christensen.

Jules Koundé
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Selvom Antonio Rüdiger fortsat ikke er blevet præsenteret i Real Madrid, og Andreas Christensen heller ikke er blevet det i FC Barcelona, så ventes det som værende formaliteter, før de to forsvarsspillere officielt tager afsked med Chelsea.

Derfor er klubben denne sommer ude efter forstærkninger til de bagerste geledder, hvor man nu skulle være gået i dialog med en fransk forsvarsprofil fra Sevilla.

I hvert fald melder spanske Sport, at Chelsea og 23-årige Jules Koundé nu har åbnet samtaler vedrørende et skifte denne sommer.

Det er ikke første gang, at den engelske storklub meldes interesserede i franskmanden. I vinter forsøgte Chelsea nemlig også at hente ham til London, men dengang kunne man ikke enes om en pris med Sevilla.

Det var noget, der fik Jules Koundé til offentligt at udtrykke sin skuffelse over det missede skifte. Noget, du kan læse mere om herunder.

Sevilla-stjerne om misset Chelsea-skifte: Det gjorde ondt

Jules Koundé er i øjeblikket afsted med det franske landshold, der fredag tørner sammen med Danmark i Nations League.

Kampen mellem Frankrig og Danmark fløjtes i gang klokken 20:45 på Stade de France og kan følges direkte på TV 2 og TV 2 PLAY.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P