Premier League

Sevilla-stjerne om misset Chelsea-skifte: Det gjorde ondt

Jules Koundé indrømmer nu, at sommerens missede skifte fra Sevilla til Chelsea gjorde ondt på franskmanden, som dog er kommet videre nu.

Koundé
Jules Koundé (til højre) indrømmer, at han har været mærket efter sommerens missede skifte til Chelsea. Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Denne sommer jagtede Chelsea en forsvarserstatning for Kurt Zouma, som London-klubben sendte til West Ham. Her blev det offentligt kendt, at man i flere omgange bød på Sevillas franske landsholdsforsvarer Jules Koundé. En handel, der dog aldrig blev til noget, da klubberne ikke kunne nå til enighed om en pris.

Nu sætter den 23-årige franskmand for første gang ord på det missede skifte, som ifølge ham var smerteligt.

– Det mislykkede skifte til London denne sommer gjort ondt, det kan jeg ikke skjule, siger Koundé til den franske tv-kanal TF1. Forsvarsspilleren er dog kommet videre siden da.

– Det er i fortiden nu, og jeg har fordøjet det.

Jules Koundé skulle ifølge rygterne fortsat være en eftertragtet herre, hvor Chelsea angiveligt fortsat er interesseret, ligesom Manchester United nu også skulle være det.

Læs også: Officielt: Norwich City har fundet sin nye manager

Forsvarspilleren er netop nu afsted med det franske landshold, der tirsdag aften møder Finland på udebane. Franskmændende er dog sikre på VM-deltagelse, mens finnerne er sikre på en playoff-plads ved en sejr.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P