Dansk Fodbold

Jammerlige vilkår i Jammerbugt FC: Administrationen har forladt skuden

Jammerbugt FC er uden tvivl havnet i en stor sportslig krise, efter de er rykket ned i 2. division, men nu udvandrer hele den administrative ledelse også.

Jammerbugt FC sejler efter deres nedrykning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

TV2 Nord beretter tirsdag, at der i Jammerbugt FC har været så store personaleprotester, at hele administrationen samt prominente trænere har forladt klubben.

Der er tale om, at samtlige medarbejdere fra administrationsafdelingen har forladt klubben, mens det samme er tilfældet for holdlederen, assistenttræneren og fysioterapeuten. Det er nu blevet bekræftet af den tyske klubejer Klaus-Dieter Müller.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Til TV2 Nord udtaler assistenten Sead Gavranovic, at han langt fra vil være en del af klubben, såfremt de nuværende forhold fortsætter i den nedrykkede nordjyske klub.

Fransk landstræner forlader landsholdslejr af private årsager: Kan misse Danmark-kamp

Artiklen fortsætter efter reklamen.

For nuværende bliver det dermed Jammerbugt-ejeren Klaus-Dieter Müller, der skal klare ærterne, hvis ikke de får styr på personalet inden næste sæson i 3. division starter.

Men i tillæg til personalekrisen, er der også store spørgsmål om spillermaterialet. For hvem er egentlig til rådighed, når sæsonen starter senere på sommeren?

AGF-profil: Hvis bestyrelsen kunne fyre samtlige spillere, havde de måske også gjort det

Der er mange spillere, der snart har kontraktudløb, og tager man klubbens nuværende fortfatning med i mellemregningen, virker det ikke umiddelbart lukrativt at forlænge med Jammerbugt FC.

Derudover er det værd at nævne, at i hovedbestanddelen af spillerne er rekrutteret fra Klaus-Dieter Müllers eget fodbold akademi på Mali og i Nigeria.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P