Europæisk Fodbold

Glem alt om AGF-skifte: Priske på plads i tjekkisk storklub

Brian Priske blev afskediget for ganske nyligt hos belgiske Royal Antwerp. Nu er en han blevet præsenteret i en tjekkisk storklub.

Brian Priske er ny chef i Sparta Prag
Foto: sparta.cz

Der skulle ikke gå længe, før den nu tidligere FC Midtjylland og Royal Antwerp-cheftræner Brian Priske skulle finde sig en ny arbejdsplads.

I en pressemeddelse har den tjekkiske storklub, Sparta Prag, nemlig meldt ud, at de har hentet den 45-årige Priske til klubben.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Som træner er Brian formet af FC Midtjylland, der sigter efter at vinde, udvikle spillere og give unge spillere chancen, lyder det fra den tjekkiske landsholdslegende og tidligere Arsenal-profil Tomas Rosicky, der er sportdirektør i Sparta Prag.

Rosicky ser frem til, at Priske tager den samme arbejdshandske på, som han havde i blandt andet FC Midtjylland. Med håbet om, at skabe gode europæiske resultater for den tjekkiske hovedstadsklub.

– Med denne arbejdsmetode har han vundet det danske mesterskab og kvalificeret sig til gruppespillet i Champions League. Det er de samme mål, vi har her hos Sparta, afslutter han.

I Sparta Prag spiller danske Casper Højer Nielsen, som han se frem til at få en landsmand som cheftræner.

Eftertragtet dansker vil til Premier League: Se Watfords salgspris!

Priske var ellers af flere rygtet til Superligaen for at afløse den netop fyrede David Nielsen, men drømmen om at fortsætte i udlandet har hele tiden overskygget det skifte.

Der er ingen officielle forlydender om, hvor lang en kontrakt Brian Priske har fået i Sparta Prag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P