Premier League

Oprykker gør klar til livet i Premier League: Vi skal ikke være de fattige

Nottingham Forest er tilbage i Premier League efter 23 års fravær. Nu vil man forstærke sig i jagten på at etablere sig i rækken.

Nottingham Forest
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Nottingham Forest sikrede sig i weekenden en sejr, der har fået klubben tilbage i det allerfineste selskab i England.

Med en smal 1-0 playoff-finalesejr over Huddersfield Town på Wembley Stadium sikrede Nottingham Forest sig nemlig en tilbagevenden til Premier League, hvor man ikke har været at finde i de seneste 23 år.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

For at det ikke skal blive en hurtig retur til den næstbedste række i engelsk fodbold, vil klubben nu gå ud og investere massivt i forstærkninger, så man kan klare skærene i Premier League.

Det afslører klubbens græske ejer, Evangelos Marinakis, over for The Telegraph.

– Nu er tiden inde til at give Steve (Cooper, Forest-manager, red.) al den ammunition, han har brug for til ikke kun at overleve, men også bringe gode resultater, siger Evangelos Marinakis således til The Telegraph og fortsætter:

– Vi skal investere mere. Alle snakker om TV-rettighederne og de penge, der kommer ind derfra, men det er ikke nok for klubberne i deres første år.

– Derfor skal vi ikke være de fattige i Premier League. Vi skal købe nogle gode spillere og nogle, der vil kunne gøre en forskel og have erfaring fra ligaen.

Highlights: Zinckernagel og Forest slår Huddersfield og er klar til Premier League for første gang i 23 år

En af dem, som er på tale i Nottingham Forest er Philip Zinckernagel, der i denne sæson har været udlejet til netop Nottingham Forest. Her har han nemlig været på leje fra Watford City, der dog endte sæsonen i Premier League med at rykke ned i Championship.

Om det derfor kommer til at stå på den bedste eller næstbedste række i engelsk fodbold i den kommende sæson for danskeren, må tiden nu vise.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P