3F Superligaen

Viborg-anfører: Kulminationen på et par fantastiske års arbejde

Viborg FF's anfører Jeppe Grønning satte efter triumfen mod AaB er par ord på, hvad det betyder for klubben at have spillet sig i Europa.

Jeppe Grønning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Viborg FF skal efter sommerpausen spille for europæisk gruppespil i den kommende sæson, da man tiltræder i anden runde af kvalifikationsspillet til Conference League.

Det blev en kendsgerning søndag aften, da man efter straffesparkskonkurrence besejrede AaB på Aalborg Portland Park. Det var derfor en lykkelig Jeppe Grønning, som TV3+ fangede umiddelbart efter slutfløjt.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er fantastisk. Det er fandeme kulminationen på et par fantastiske års arbejde af alle mand. Hold kæft hvor har klubben været op og ned, men i de sidste par år er det bare gået opad. Der var ingen, der turde tro på, at vi kunne gøre det her, indleder Viborg-anføreren og fortsætter:

– Klubben har været tro mod den strategi, som man har lagt. Det har vi lagt sten for sten. Vi var klar til det, da vi rykkede op, lyder det fra Jeppe Grønning.

Dermed skal begge oprykkere fra sommer ud og spille europæisk i den kommende sæson, da Silkeborg IF allerede har sikret sig minimum Conference League-gruppespil.

Silkeborg-stjerne bejler til FCK: Jeg er jo fra Østerbro

Kent Nielsen tropper har dog også muligheden for at komme med i Europa Leagues gruppespil, da Silkeborg indtræder i Europa Leagues playoff-runde, hvorfor man blot er to kampe fra et gruppespil i netop denne turnering.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P