1 min læsningPas din egen butik: UEFA-præsident sætter LaLiga-boss på plads

Selvom Kylian Mbappé har underskrevet en kontraktforlængelse er dramaet om den franske stjerne ikke ovre.

1 min læsning
UEFA President Aleksander Ceferin speaks during an AFP interview in Paris on May 27, 2022, on the eve of the UEFA Champions League final football match between Real Madrid and Liverpool. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Dramaet om Kylian Mbappé har været en film værdig i de seneste uger. Til at begynde med var den brede overbevisning, at den franske stjerne skulle til Real Madrid fra næste sæson, men sådan blev det ikke.

En kovending senere blev det til en kontraktforlængelse i den franske hovedstad, hvilket affødte anklager fra LaLiga-chef Javier Tebas, der blandet andet kaldte det ‘en skændsel’ og ‘en hån mod fodbolden’.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Tebas appellerede desuden til, at den franske klub forbrød sig mod Financial Fair Play-reglerne. Den indstilling har UEFA-præsident Aleksander Ceferin tidligere fejet af bordet, og nu får Javier Tebas endnu en kommentar med på vejen.

– Jeg er absolut ikke enig. Der er allerede for mange fornærmelser i fodbold, og jeg synes, at alle ligaer skal bekymre sig om sig selv, siger Aleksander Ceferin og fortsætter.

– Jeg synes ikke, at den ene liga bør kritisere den anden liga. Så vidt jeg ved, var Real Madrids tilbud magen til PSG’s, siger Aleksander Ceferin ifølge France 24.

Javier Tebas påstod i sin anklage, at Paris Saint-Germain har et lønbudget på fire og en halv million, mens de har haft et underksud på fem milliarder kroner over de seneste sæsoner.

Tebas har tidligere erklæret, at han agter at gå rettens vej. Han har i flæng nævnt UEFA, de franske skattemyndigheder og andre institutioner i EU.

Timeline

Notifications

Notifikationer