3F Superligaen

OB-anfører: Vi er fuldstændig knuste

OB tabte torsdag pokalfinalen til FC Midtjylland efter straffesparkskonkurrence. Det har medført et knust OB-omklædningsrum, afslører anfører.

OB
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

OB kunne torsdag sikre sig klubbens sjette pokaltitel, men sådan gik det ikke for fynboerne.

FC Midtjylland kunne nemlig lade sig krone som vindere af denne sæsons udgave af Sydbank Pokalen efter en dramatisk straffesparkskonkurrence, hvor OB brændte to spark.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det gjorde OB-anføreren Jens Jakob Thomasen dog ikke, da han scorede på det første spark. Men nederlaget har givet dybe panderynker i OB-omklædningsrummet, afslører Thomasen.

– Det er den værste måde at tabe på. Det er i straffespark. Det er så lidt, der afgør det. Vi er jo fuldstændig knuste dernede. Det tør jeg godt sige, siger Jens Jakob Thomasen til Viaplay og fortsætter:

– Drengene gav alt. Vi gav alt. Fansene gav alt. Vi har det svært. Det bliver svært at ryste af sig, fordi vi gjorde fandeme alt, hvad vi kunne i dag. Jeg synes, at vi havde fortjent bedre.

Hele interviewet med Jens Jakob Thomasen kan du se i videoplayeren øverst i denne artikel.

Flere superligahold jubler over FC Midtjyllands sejr – playoffkamp spilles i Aalborg

Kampen var samtidig Jens Jakob Thomasens sidste i OB-trøjen for denne omgang, da han forlader klubben denne sommer på en fri transfer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P