1 min læsningMedie: Offensivspiller færdig i Vejle – snakker med to andre superligaklubber

Den 26-årige profil forlader angiveligt Vejle efter denne sæson og er langt i forhandlingerne med især én superligaklub .

1 min læsning
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Når det med stor sandsynlighed i næste sæson står på NordicBet Ligaen for Vejle, bliver det uden klubbens offensivspiller Edgar Babayan. Det skriver Tipsbladet.

Kontrakten mellem klubben og spilleren udløber til sommer, men det ser ikke ud til, at Babayan kommer til at gå arbejdsløs.

Den 26-årige armenske landsholdsspiller er nemlig i snak med to superligaklubber, hvoraf han skulle være langt i forhandlingerne med den ene.

Der skulle også være interesse fra udlandet. Edgar Babayan skiftede i vinters til Vejle fra cypriotiske Pafos FC og har indtil nu optrådt i 14 kampe for vejlenserne i Superligaen.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Senest blev det til spilletid i nederlaget til FC Nordsjælland, hvilket betyder, at Vejle så godt som sikker rykker ned til landets næstbedste række.

Sidste kamp i sæsonen for Edgar Babayan og Vejle bliver på lørdag, hvor klubben hjemme tager imod OB, der jagter Europa Playoff. Kampen går i gang klokken 17.

Vejle-ejer: Forkerte kendelser skyld i nedrykning

Det er endnu uvist hvilken TV-kanal, der viser opgøret. Husk, du kan som altid finde frem til hvilke kampe, der vises på TV i campo.dk’s TV Guide. Den finder du her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer