Premier League

Salah bliver – Mané mere kryptisk: Jeg svarer efter finalen

I Liverpool har de en angrebstrio bestående af Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané, og ud over alle at være Liverpool-angribere, så har de også det til fælles, at de alle tre har kontraktudløb efter næste sæson.

Sadio Mané Mohamed Salah Liverpool kontrakforlængelse
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Når Mohamed Salah til juni fylder 30, har de én ting yderligere til fælles.

Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino har mere end bare den røde Liverpool-trøje til fælles. De tre angribere har hver især spillet over 200 kampe med de to andre, og så har de alle tre kontraktudløb i Liverpool den 30. juni 2023.

Det betyder, at de alle tre er på vej ind i sidste kontraktår i Liverpool, og dermed er der også kun lidt mere end et halvt år til, at de kan begynde at tale med andre klubber.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mohamed Salah meldte tidligere onsdag ud, at han ’helt sikkert’ også spiller i Liverpool til næste sæson, men så skråsikker er udmelding fra Sadio Mané langt fra.

Salah forsikrer: Jeg er i Liverpool næste sæson

– Det spørgsmål svarer jeg på efter Champions League-finalen. Om jeg bliver eller ej, det svarer jeg på efter Champions League-finalen, siger den senegalesiske angriber til Sky Sports.

Manager Jürgen Klopp blev også forholdt spørgsmålet om kontraktforlængelser til sine tre angribere, og han efterlod ikke megen tvivl om.

– Nogle gange har spillerne én idé, mens vi har en anden, og nogle gange matcher de ikke øjeblikkeligt, men vi arbejder sammen – vi har kendt hinanden i årevis. Det er alt sammen helt fint. Det står helt klart, at der ikke er nogen af dem, der venter på at høre, hvad vi ønsker, forklarede Klopp.

Liverpool møder lørdag Real Madrid i Champions League-finalen, der sætter endeligt punktum for sæsonen i europæisk topfodbold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P