LaLiga

Real Madrid-stjerne afviser PSG: Vil forlænge med kongeklubben

En af Real Madrids vigtigste spillere offensivt er tæt på at forlænge sin kontrakt med den spanske kongeklub, afslører han selv.

Vinicius Júnior
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Vinicius Júnior har haft en fremragende sæson for Real Madrid, hvor han har scoret 21 mål og leveret 20 oplæg i 51 kampe.

Derfor har andre storklubber rundt omkring i Europa holdt øje med den brasilianske landsholdsspiller, der har kontraktudløb med Real Madrid i sommeren 2024.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Blandt disse klubber er Paris Saint-Germain, men at tiltrække den lynhurtige brasser kan de glemme alt om i den franske hovedstad. Det beretter Fabrizio Romano, at hovedpersonen selv har udtalt.

I stedet afslører Vinicius Júnior angiveligt selv, at han skulle være tæt på en kontraktforlængelse med den spanske kongeklub, som dermed vil holde ham til længere end sommeren 2024. Her skulle den nye kontrakt løbe til 2028.

21-årige Vinicius Júnior skiftede til den spanske hovedstadsklub tilbage i sommeren 2018, hvor han blev købt i den brasilianske storklub Flamengo. I det spanske er det i skrivende stund blevet til i alt 169 kampe, 35 mål og 43 oplæg for brasilianerens vedkommende.

Real Madrid og Vinicius Júnior spiller sæsonens sidste kamp lørdag den 28. maj, når Liverpool venter på Stade de France i Champions League-finalen.

Efter mislykket Mbappé-tilgang: Ham her går Real Madrid nu efter

Her kan den spanske kongeklub sikre sig sit Champions League-trofæ nummer 14, hvis det ender med en spansk triumf i den franske hovedstad.

Vinicius Júnior har fortsat til gode at vinde pokalen med de store ører for første gang, da Real Madrid senest vandt turneringen i 2017/18-sæsonen med 3-1 finalesejren over lørdagens modstanderhold fra netop Liverpool.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P