Premier League

Arsenals stjernespækkede ønskeliste – Tre profilerede angribere

Arsenal er på udkig efter en ny frontangriber - og man har efter sigende allerede en ønskeliste bestående af tre stjerner.

Arsenal Gabriel Jesus Victor Osimhen Tammy Abraham transfer
Soccer Football - Premier League - Arsenal v Everton - Emirates Stadium, London, Britain - May 22, 2022 Arsenal manager Mikel Arteta reacts REUTERS/Toby Melville EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ian Wright, Thierry Henry og Robin Van Persie og til dels Pierre-Emerick Aubameyang.

Arsenal har gennem historien været garant for at levere sprudlende angribere med målnæsen på det rette sted, men siden sidstnævnte forlod klubben i vinter, har man været på udkig efter en stedfortræder til at levere scoringerne.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Alexandre Lacazette har ikke kunne udfylde de målfyldte sko, og manageren Mikel Arteta har i stedet brugt Eddie Nketiah, men med blot fem scoringer i 21 kampe har den 23-årige englænder heller ikke levet op til forventninger.

London-klubbens tekniske direktør Edu Gaspar er derfor teamet op med Arteta for at finde en kompetent målscorer – og det har angiveligt resulteret i en stjernespækket ønskeliste. Det skriver mediet Mirror.

Erling Haalands ankomst til Manchester City betyder formentlig, at brasilianske Gabriel Jesus må vinke farvel til startpladsen og i stedet indtage bænken. Han udgør dermed det første navn på listen, og det er samtidig den mest sandsynlige, da Arsenal ifølge mediet, har åbnet samtalen med stjernen.

Real Madrid leder efter Mbappé-erstatning: Har City-profil i kikkerten!

Arsenal har også rettet blikket mod Serie A, hvor Napoli-angriberen Victor Osimhen har bombet 14 gange i løbet af sæsonen.

Derudover har man øje på en af José Mourinhos favoritter i Roma, da den tidligere Chelsea-spiller, Tammy Abraham, med 17 mål i sæsonen er et særdeles varmt emne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P